Velkommen til frokostseminar med Wolfgang Plagge!

Hør en av Norges mest kjente komponister og musikere i ord og toner om salmer og liturgisk musikk.

Wolfgang Plagge foran et flygel

Hvorfor opplever vi at noen tekster og melodier formidler det guddommelige, og at på til på forskjellig vis? Hver kirkeårstid har sine tonearter, hver gudstjeneste har sine salmer, og i samspill skal de åpne et rom for oss hvor Himmel og jord møtes.

Med tale og spill, tar Plagge oss med på en reise i både kronologisk og liturgisk tid, og viser oss hvorfor kirkens melodier og tekster er en nøkkel inn til kirkeårstidenes kontemplative dybder.

Wolfgang Plagge er blant våre mest kjente komponister og musikere. Han slo gjennom som 11-åring, og komponerte sine første verker allerede året etter. Stilistisk, spenner han vidt, men er blant annet kjent for å hente frem middelalderens uttrykk i sine komposisjoner. Kompetansen hans på liturgisk musikk og salmer er uuttømmelig, og der er nettopp fra denne kilden han skal dele med oss den 23. januar.

Påmelding

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men på grunn av matbestilling trenger vi å vite omtrent hvor mange som kommer. Vi setter derfor pris på at du melder deg på via lenken under.

Gå til påmelding

Publisert 14. jan. 2024 23:32 - Sist endret 16. jan. 2024 14:25