Alumnidager på Det teologiske fakultet 2012

Velkommen til Alumnidagene på Det teologiske fakultet

TF tar opp igjen gamle tradisjoner og arrangerer treff for tidligere kandidater på alle våre studieprogram 13. og 14.september. Vi håper å se mange av dere i seminarrom, på trappen, til lunsj og til middag i disse dagene. Kandidat-treff skal jo være en god blanding av faglig påfyll og begeistrete gjensyn og vi håper programmet vil svare til slike forventninger.

Hilsen Trygve Wyller, dekan

Religionspolitikk i skvis

I første sesjon setter vi søkelyset på norsk religionspolitikk og mangfold etter grunnlovsendringen om forholdet mellom stat og religion. Hovedinnlegg ved Sturla Stålsett og Svein Harberg. 

Hva nå med folkekirken?

Den Norske Kirkes fremtid som bred folkekirke er tema i andre sesjon, og her vil blant andre Solveig Fiske og Tor B. Jørgensen innlede.

Smakebiter fra TFs forskningsverksted

Det foregår masse spennende på både forsknings- og undervisningsfronten ved fakultetet. Fredag får du muligheten til å oppdatere deg på det siste av aktuell forskning og utviklingen av studietilbudet på TF.

Alumni ved UiO

Gjennom UiO Alumnus kan du holde kontakten med venner fra studietiden, eller du kan få nye sosiale og profesjonelle bekjentskaper. I tillegg får du mulighet til å holde deg oppdatert på hva som skjer ved UiO - både faglig og sosialt.

Bidragsytere

 

Meld deg på!

  • Registrering
  • Betaling
  • Program (pdf)
     

 

Arrangementer

Error: /om/alumni/2012/aktuelt/arrangementer does not exist

Har du en god historie?

Ønsker du å dele en anekdote eller en kort historie fra studietiden er det muligheter for det. Bidrag meldes inn på forhånd til alumnitreff@teologi.uio.no

Kontakt

Er det noe du lurer på? Send oss en e-post:

alumnitreff@teologi.uio.no